Saturday, 25 August 2018

“Kejap Berkemban, Kejap Bertelekung. Islam Itu Indah, Jangan Rosakkan..” Netizen Suruh Fasha Bebikini Pulak Sebab Pening Berfesyen


Sempena menyambut perayaan Aidiladha, ramai wanita di luar sana memuat naik gambar OOTD dengan pakaian yang lebih sopan dengan mengenakan hijab.
Menyentuh mengenai pakaian, Alhamdulillah baru-baru ini pelakon Fasha Sandha ada berkongsi sekeping gambar memakai telekung bewarna merah jambu ketika berada dalam sebuah masjid.
Even a mistake may turn out to be the one thing necessary to a worthwhile achievement. 💖 Selamat Malam KesayanganKu Kenang daku didalam doamu @wlfs4eva
Oleh kerana sebelum ini pelakon berusia 34 tahun itu sering berpenampilan seksi dan menjolok mata, tetapi kali ini beliau telah membawa sedikit kelainan berbanding sebelum ini.
Posting berkenaan menarik perhatian peminatnya bagi memenuhi ruangan komen dengan menyatakan jangan mempersendakan agama kerana tidak berterusan dalam beristiqamah.

Moga hidayah milik kamu

Namun, ada segelintir daripada mereka berharap agar selepas ini dirinya akan berubah menjadi lebih baik dalam pemakaian sebagai seorang Muslim.

Acah-acah la…


Sumber : Fasha Sandha via OMM

0 komentar

Post a Comment