Saturday, 24 March 2018

Netizen Sudah Meluat Dan Menyampah, Minta Host Meletop Diganti Dengan Orang Lain.


Nama Nabil dan Neelofa adalah antara nama yang selalu melekat sebagai host rancangan Meletop keluaran Astro sejak dahulu lagi. Tidak dapat di nafikan, dengan adanya Nabil dan Neelofa, mereka dan rancangan itu sudah semakin di kenali ramai. Namun begitu, ada juga yang sudah rasa muak dan menyampah dengan host yang sama. Kata netizen, mereka mahukan host baru untuk memimpin program Meletop setiap minggu.


Apatah lagi insiden Neelofa merasmikan tudung di Zouk tempoh hari yang mengundang kontroversi hebat di kalangan masyarakat, nama Neelofa di katakan menjadi antara nama artis yang banyak di kecam pada masa itu. Hal ini telah membuatkan ramai netizen yang menonton rancangan Meletop sudah tidak mahu lagi melihat Neelofa menjadi host bersama Nabil.


Ada juga yang berharap agar host Meletop di gantikan kedua-duanya dan menggunakan khidmat Awie dan Erra pula. Ini kerana penampilan Erra dan juga Awie sebagai host Meletop pada bulan yang sebelum ini telah mendapat respond hebat dari para penonton. Rata-rata mereka sangat teruja dan terhibur melihat gelagat Erra dan Awie yang sempoi sepanjang menjadi host Meletop tempoh hari.Antara komen netizen :

Sumber : kisah dunia

0 komentar

Post a Comment