Saturday, 17 March 2018

Elfira Loy Akhirnya Bersuara Dan Meminta Maaf Tetapi Minta Maaf Kepada Siapa?


Sejak tersebar berita putusnya pertunangan di antara Elfira Loy dan Sufian Suhaimi, terdapat pelbagai spekulasi yang timbul mengenai hubungan mereka ini. Tambah menghangatkan keadaan apabila ada wakil di pihak masing-masing membuka mulut.
Terbaru, Elfira Loy menerusi laman Facebook meminta maaf kalau ada menyakiti hati sesiapa sehingga membuatkan ramai yang mengutuk. Di Instagram Stories Elfira turut meluahkan isi hati, adakah berkaitan dengan isu yang melandanya kini?

‘I apologise kalau saya ada sakitkan hati..’

“Jarang nak berkata-kata dekat sini , because i know most of you rasa berhak bersuara & berkuasa untuk kata apa sahaja. I apologise kalau saya ada sakitkan hati anda sampai membuatkan hati membakar & ingin melakukan perbuatan “ mengutuk “ orang . Tapi , That’s not good .Takpe kutuk lagi harini tapi esok belajar untuk kurangkan okay. Salam”
Katanya :
Jarang nak berkata-kata dekat sini , because i know most of you rasa berhak bersuara & berkuasa untuk kata apa sahaja. 
I apologise kalau saya ada sakitkan hati anda sampai membuatkan hati membakar & ingin melakukan perbuatan “ mengutuk “ orang . Tapi , That’s not good .Takpe kutuk lagi harini tapi esok belajar untuk kurangkan okay. 
Salam.

Sometimes silence is the best answer


Sumber: OhBulan

0 komentar

Post a Comment