Saturday, 17 February 2018

[Viral] No Plat Kereta Aiman Tino Je Dah RM40k..Ko Agak Dia Letak Kat Kereta Apa, Jangan Terperanjat Dan Gelak!!!

Penyanyi Aiman Tino meluahkan rasa gembira apabila berjaya membida nombor plat kereta ‘A1M 477’ yang dikeluarkan oleh Yayasan Artis 1 Malaysia (YA1M) bernilai RM40,000.
“Alhamdulillah, saya anggap pembelian plat kereta ini sebagai hadiah untuk diri sendiri selepas penat bekerja. Walaupun harganya agak mahal, namun saya berasakan ia berbaloi untuk simpanan peribadi.
“Saya akan gunakan plat ini untuk kereta saya sendiri namun setakat ini, saya masih belum memutuskan untuk membeli kereta apa.
“Jika diikutkan kereta idaman, saya amat menggemari jenama Volkswagen,” katanya yang dilimpahkan rezeki biarpun masih baru dalam industri.

Menurut Aiman, mengapa beliau tertarik untuk berhabis duit untuk memiliki nombor plat itu kerana jika dibaca dengan sekali imbas, ianya seakan menyebut namanya membuatkan beliau cuba untuk membida plat itu tahun lepas.
Biarpun agak mahal untuk seorang artis baru meningkat naik menghabiskan duit, namun jika ianya dijadikan hadiah untuk diri sendiri selepas bekerja keras selama ini rasanya tidak salah.
Apa-apapun, tahniah kami ucapkan buat Aiman dan semoga terus sukses di masa depan.
0 komentar

Post a Comment