Friday, 19 January 2018

[Gambar] Seram! Gambar Selfie Ini Pernah Menggemparkan Dunia! Jom Tengok!

Seram! Gambar Selfie Ini Pernah Menggemparkan Dunia
Selfie merupakan suatu fenomena baru buat mereka yang bergelar cam-whore. Selain mudah, selfie menjadi pilihan pengguna telefon pintar kerana ianya mampu memberikan ‘kesan’ yang baik sekiranya gambar diambil dari sudut yang tepat.
Namun hati-hati, jangan sampai tersalah sudut. Berikut merupakan gambar-gambar selfie yang diambil di hadapan cermin yang pernah mencetuskan kontroversi suatu ketika dahulu.
1. Jangan pandang belakang
Gambar selfie yang diambil oleh pasangan yang berasal daripada Malaysia ini pernah menjadi bualan masyarakat di peringkat antarabangsa.

Sekali pandang memang tak perasan. Tapi bila tengok betul-betul, sebenarnya ada satu kejadian paranormal berlaku dalam gambar ini di mana pantulan wanita tersebut sedang menghadap ke arah yang salah. Lebih menyeramkan, pantulan itu turut memandang kamera sambil mengukir senyuman.
2. Bergitu Juga Gambar Dibawah Kejadian Yang Sama Berlaku Tetapi Di Negara Lain
3. Akak tudung pink
Seperti gambar di atas, wanita bertudung pink ini dan bayang-bayangnya di dalam cermin dilihat memandang tepat pada lensa kamera. Seram

4. Terakam imej pelik
Seorang pelajar wanita yang berselfie di hadapan sebuah cermin telah merakamkan secara tidak sengaja sosok imej yang pelik.


5. Selfie di Genting Highlands
Gambar seorang wanita yang sedang bersandar di hadapan sebuah cermin semasa bergambar telah mencetuskan fenomena apabila imej wanita tersebut di dalam cermin dilihat sedang memandang tepat ke arah wanita tersebut.


6. Bagaimana bisa, bayangan pada kaca malah muka gadis berkacamata itu?
Bukankah seharusnya adalah kepala bagian belakang?

7. Selfie bangang
Ada juga ye lelaki yang be perangai seperti ini. Ingatkan perempuan saja. Selfie itu tidak salah, tetapi yang jadi salah apabila gambar selfie tersebut dikongsikan di media sosial berserta dengan kapsyen yang bakal mengantoikan diri sendiri seperti abang ini.

Video Selfie Tapi.. perhatikan dibelakang itu…
sumber - kisahlogik.club

0 komentar

Post a Comment