Saturday, 27 January 2018

5 Wajah Seiras Selebriti Malaysia Yang Sangat Meletop!!! No 5 Tuh Sejibik!!!!Bagaikan tidak percaya, selebriti-selebriti ini mempunyai wajah yang hampir sama. Pasti ada yang keliru yang mana satu artis kesayangan mereka.

Ada juga di antara selebriti ini yang sering ditujukan soalan yang sama mengenai wajah mereka yang seiras.

1 – Wawa Zainal dan Ayda Jebat

1-ayda%2Bjebat%2Bwawa%2Bzainal-KAMITHEMEDIA

Ramai yang mengatakan bahawa pelakon Rindu Awak 200%, Ayda Jebat mempunyai wajah seiras Wawa Zainal. Dengan sekali pandang sahaja mereka lihat seperti adik beradik.

2 – Maya Karin dan Marissa Yasmin

2-maya%2Bkarin%2Bmarissa%2Byasmin-KAMITHEMEDIA

Memang tidak dapat dinafikan lagi keirasan wajah Maya dan Marissa. Mereka juga digandingkan sebagai ibu (Marissa) dan anak (Maya) dalam filem Lagenda Budak Setan 3. Marissa yang ketika ditemui tempoh hari ditanya mengenai hal ini berkata: “Ramai yang mengatakan bahawa muka saya seiras Maya dan awak adalah orang yang ke 100 berkata begitu,” ujar Marissa ketawa.

3 – Kavita Sidhu dan Raja Ilya

3-kavita%2Bsidhu%2Braja%2Bilya-KAMITHEMEDIA

Kavita dan Ilya kedua-duanya dikurniakan wajah yang cantik. Jika dilihat gambar di atas, agak sukar untuk membezakan yang mana satu mereka. Bukan itu sahaja, mereka juga mempunyai ketinggian bak peragawati.

4 – Aeril Zafri dan Shafie Naswip

4-aeril%2Bzafri%2Bshafie%2Bnaswip-KAMITHEMEDIA

Aeril dan Shafie bukan sahaja memiliki wajah yang hampir sama, tapi kedu-dua mereka juga mempunya bakat yang besar dalam bidang lakonan. Jika dilihat, keirasan wajah mereka terletak di bahagian hidung dan di mulut.

5 – Zarina Anjoulie dan Lufya

5-zarina%2Banjoulie%2Blufya-KAMITHEMEDIA

Wajah mereka yang sama menyebabkan beberapa kontroversi timbul dan wujudnya perbalahan antara mereka. Zarina juga turut meluahkan rasa tidak puas hati di Twitter mengenai hal ini kerana orang ramai sering memanggilnya dengan nama Lufya.

Sumber : kamithemedia

0 komentar

Post a Comment